Fra billedkunstner til forfatter

– En aften med forfatter Iben Mondrup

Entre:  50 kr. – Dørene åbnes kl. 18.30

Iben Mondrup bor i Hundested og er oprindeligt uddannet billedkunstner, men debuterede som romanforfatter som 40-årig. Siden har hun skrevet otte romaner og vundet flere priser, senest romanerne Tabita og Vittu, om to grønlandske børn, som bliver adopteret af et dansk ægtepar og taget med til Danmark i midten af 60’erne.

Iben Mondrup er opvokset i Grønland og siger selv, at hun bruger sin opvækst, landet og naturen som en fortællekilde. Men hun skriver også om familierelationer, de svære og de lykkelige, og altid på en måde, så man kan mærke det selv.

Kom og hør hende fortælle om sit forfatterskab og om finde vej fra billedkunsten til ordenes verden. Om at lære sit eget sprog at kende og opdage sine yndlingsemner. Og få idéer til, hvad du måske selv kan gøre, hvis du skulle have en forfatter i maven – eller ønske at gøre mere ved de skriblerier, du allerede har liggende.

Under arrangementet bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål og byde ind med kommentarer. Tonen er uformel, vi skal have det rart.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Hundested Aftenskole, Torup Bogby og Torup og Lynæs Kirker.

Hugo – En musikalsk fortælling

– En aften i Hugo Rasmussens ånd

Entre:  50 kr. – Dørene åbnes kl. 19.00

Vi inviterer til en swingende (i bedste forstand) og anderledes aften i HUGOs ånd. En soiré, en musikalsk oplæsning af udvalgte passager fra bogen HUGO, af Jeanette Arp.

Med udgangspunkt i bogen om den folkekære bassist Hugo Rasmussen, vil forfatteren til bogen, sangerinden Jeanette Arp, læse udvalgte passager op, samt synge nogle standards, der relaterer til bogen og tiden HUGO fortæller om i bogen – smukt og spændende akkompagneret af duo’en Made In Wood, bestående af Bastian Sjelberg på kontrabas og Jonas Berg på piano.

Gennem dejlige toner og historier fra et levet liv, vil vi berøre vedkommende emner som bl.a. svigt, lidenskab, humor og folkelighed, som mange kan relatere til – og alle kan tænke over.

Kom med til en skøn aften med livemusik, oplæsning, sang og god HUGO-karma.

Der serveres et lille glas sprudlende jazz-bobler.

Hold 1:

Tir. d. 15. nov. kl. 19.00 – 21.00

Dørene åbnes kl 18.30

Torup Landsbycenter, Hågendrupvejen 6, Torup

Hold 2:

Ons. d. 12. apr. kl. 19.30 – 21.00

Dørene åbnes kl. 19.00

Mejeriet, Torupvejen 135 b, Torup

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk eller en SMS til 93912924.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Fra billedkunstner til forfatter

– En aften med forfatter Iben Mondrup

Entre:  50 kr. – Dørene åbnes kl. 18.30

Hold 1:

Tir. d. 15. nov. kl. 19.00 – 21.00

Dørene åbnes kl 18.30

Torup Landsbycenter, Hågendrupvejen 6, Torup

Hugo – En musikalsk fortælling

– En aften i Hugo Rasmussens ånd

Entre:  50 kr. – Dørene åbnes kl. 19.00

Kom med til en skøn aften med livemusik, oplæsning, sang og god HUGO-karma.

Der serveres et lille glas sprudlende jazz-bobler.

Hold 2:

Ons. d. 12. apr. kl. 19.30 – 21.00