Bongobjørnen og Salsaslangen

MUSIKFORESTILLING FOR BØRN OG VOKSNE

Hold 15
Lør. d. 14. nov. kl. 10-11
Frederiksværk Bibliotek, Torvet 41, Frederiksværk.

Hold 16
Fre. d. 20. nov. kl. 10-11
Hundested Bibliotek, Nørregade 61, Hundested.

Bongo-1a web w300Billetter købes hos aftenskolen eller på biblioteket.

Om koncerten: Vi skal på tur i den livlige og spændende Jungle! Her møder vi forskellige dyr; vilde og tamme, store og små, modige og bange, som kan sjove rytmer, sange og bevægelser. Bl.a. den frække Maracas-abe, Salsa-slangen der danser og den STOOORE stærke Bongo-Bjørn. I skal være med til at synge, spille og danse!

Det er BongoBørneSjov med musik, bevægelse og spas! Hr. & Fru Bongo: perkussionist Jesper Nørløv og sanger/ musiker Jeanette Arp spiller, synger og danser.

Jeanette Arp er sangerinde (VIVA, POLCALYPSO). Har studeret på konservatoriet hos Lotte Kærså, og er udover musiker også danselærer og har i 20 år undervist i musik og dans med børn.

Jesper Nørløv er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Han er blandt de mest brugte perkussionister i Danmark og har stor erfaring i at spille koncerter for og med børn.

Se mere på: www.junglebongo.dk og www.arp-art.dk.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding. Billetter kan også købes på de to biblioteker.