Førstehjælp

VED DU HVORDAN DU SKAL HANDLE, NÅR UHELDET RAMMER?
Pris 590 kr.

Førstehjælp v. Instruktør Martin Assentoft

foerstehjaelp webMartin Assentoft er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd og er aktiv i det danske redningsberedskab med mange års erfaring fra brand – og ambulance tjenesten. Er uddannet paramediciner, sundhedsfaglig visitator og avanceret paramediciner.

Det er vigtigt, at man som kursist modtager levende og reali­stisk undervisning. Derfor har instruktøren erfaring og viden baseret på ægte oplevelser. Det skaber realistiske undervis­ningsscenarier og giver grundlæggende forståelse for, hvordan man håndterer en krisesituation. Kompetencer der i sidste ende kan betyde forskel på liv og død.

Efter endt kursus kan deltageren håndtere en bevidstløs person med eller uden vejrtrækning.

Deltageren vil bl.a. være i stand til at udøve hjertemassage med kunstigt åndedræt samt benytte en hjertestarter i de første vigtige minutter, inden professionel hjælp ankommer, hvilket er afgørende for at overleve uden varig mén i hjernen. Kursisten vil ligeledes kunne håndtere fremmedlegemer i luftvejene og hermed sikre de vigtige luftveje. Her giver vi som de få, flere metoder til at gøre det på.

martin assentoft webInstruktør Martin Assentoft kommer fra www.givlivnu.dk

Hold 2
Lør. d. 26. okt. kl. 10 - 16

Hold 3
Lør. d. 18.  jan. kl. 10 - 16

Gubben, 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.