For unge & for alle

Koncert og foredrag
Pris 80 kr.

Ayoe Angelica er autodidakt sangerinde og sangskriver. Hun har udgivet to soloplader og sunget kor for bl.a. Joey Moe, Basim og pt. med Rasmus Seebach.

cecil ayoe merge web w300Hun er barnebarn af forfatteren Cecil Bødker.

Ayoe er netop begyndt at skrive nogle sange på mormorens tekster (som døde i april 2020). Albummet udgives i marts
21. I den forbindelse holder Ayoe et kombineret foredrag og koncert.

Om projektet skriver Ayoe: “Det tager udgangspunkt i den danske kulturarv - og i høj grad også i min egen personlige arv.

Jeg har udvalgt nogle af min mormor, Cecil Bødkers, digte og skrevet dem om til sange. Teksterne har temaer som arv, generationer, overforbrug og bæredygtighed – de er skrevet .ere årtier før jeg selv blev født, men er stadig meget aktuelle for mig.

Mit album får titlen ARV og denne aften bliver en koncert kombineret med fortællingen om min mormor, Cecil Bødker, og om dengang hun rejste til Etiopien for at skrive børnebøger og endte med at tage 2 forældreløse etiopiske piger til sig, adoptere dem og tage dem med hjem til Fredericia, hvor de voksede op sammen med Bødkers to biologiske døtre.

ayoe-blomster-red web w700

Den ene af de to etiopiske piger er min mor”.

Denne aften kredser også om spørgsmål som ”hvordan kan du skabe dit eget helt unikke liv?”  ”hvordan tør du gå efter dine drømme?” og ”hvordan kan du dykke ned i din egen historie og skabe et musikalsk projekt?”, ”hvordan påvirker din personlige arv dig?”

Et samarbejde mellem Hundested Aftenskole, Torup og Lynæs Kirker og Torup Bogby

Hold 2
Onsdag d. 10 marts kl. 19
Torup Kirke, Torupvejen 151, Torup, 3390 Hundested

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.