Personligt video kunstprojekt

25 lektioner, pris 950 kr.

Dette forløb henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejdevideokunst-wig cut w300 web med et personligt video kunstprojekt, med en poetiske tilgang til det levende billede. Vi vil kombinere tekst og billede for at gå på opdagelse i hvad man kunstnerisk kan få ud af sin Apple iPad, og hvad det gratis redigerings software iMovie kan bruges til. Fokus vil være på indhold frem for teknik, derfor er det vigtigt at man ikke er teknologi forskrækket, da det ikke er et software kursus.

Vi vil udforske hvordan du kan bruge dine filmoptagelser, fotografier, tegninger, maleri osv., til at skabe en poetisk video fortælling eller stemning. Du kan enten bruge din iPad som film optager, et digitalt kamera med video funktion eller din telefon. Vi afslutter med en fælles gennemgang og visning af videoværkerne på video projektor. 

Det skal du have med: Enten en Apple iPad eller en Mac Book installeret med iMovie, software. Det er gratis og du finder det på AppStore.

Underviser Christina Reenberg Jensen er udøvende billedkunstner. PERSONLIGT-VIDEO-KUNSTPRODUKTION-Portraet-red w200 webHun har en bachelorgrad i Kunstfotografi fra Glasgow School of Art i Skotland og en MFA fra Trondheim Kunstakademi i Norge. Tlf. 26 68 54 43 www.christinareenbergjensen.net

Hold 60
Tors. d. 7. okt. kl. 17-19.

Annekset ved Knud Rasmussens Museum og Fyrgården, Fyrstien 1, Hundested / Hundested Skole.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.