Bongobjørnebørneyoga med musik, sang og rytmer

2 lektioner, pris 150 kr.

BongoBjørneYoga er yoga og live musik for børn med voksne.

Lørdagshold. Børn fra ca. 2 år og op i selskab med en voksen (prisen er for 1 voksen og 1 barn) .

bongoboerneyoga2 web

En skøn og sjov stund sammen. Vi leger bl.a. dyr og Jesper spiller til. Det centrale er bevægelsesglæde, samvær og de redskaber yogaen giver, understøttet af rytmer, sang og musik. Vi får bevæget os, mens vi har det sjovt og vi får slappet af. Vi graduerer så alle, store og små, får noget ud af det. Vi skal være stærke, være smidige og mærke ro i kroppen. Det er godt!

bongoboerneyoga1 webJeanette har arbejdet rigtig meget med børn, bevægelse og musik, og ved, at musikken er et fantastisk redskab til at fange børns opmærksomhed – ikke mindst LIVEmusik!

Jeanette Arp har en lang erfaring i at lave musik og bevægelse med børn. Musiker/sanger, uddannet yogalærer, uddannet hos Lotte Kærså i ’Leg, Musik og Bevægelse’ og uddannet lærer. Har i 20 år undervist i musik, rytmik, yoga og dans for børn. Tlf. 20 66 22 30  www.arp-art.dk.

Jesper Nørløv er uddannet perkussionist fra Det Rytmiske Konservatorium. Han har spillet med mange, også de kendte og har stor erfaring i at spille koncerter for og med børn. www.kids.vivamusic.dk.

Hold 13 Lørdag d. 2. og  9. nov. kl. 11-12
Gubben, 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.