Hatha Yoga M/K v. Malene Zeuthen

Efterår 28 lektioner, pris 1000 kr. - Forår 30 lektioner, pris 1080 kr.
Tilmelding nederst på siden

malene zeuthen

“Jeg har brugt yoga gennem hele mit liv, min mor var uddannet yogalærer og jeg blev introduceret for yoga allerede som barn og har brugt det aktivt igennem livets mange faser.

Yoga er for mig en form og en filosofi til at komme i kontakt med min krop og finde fred fra de mange konstante tanker. Meditation, åndedrætsøvelser, og yoga stillinger er virkemid­ler til at lytte til min krops budskaber og sætte hovedets impulser på pause.

Kroppen taler til os hele tiden, gennem tegn som smerte, stress, følelser, og mange andre sensationer. Gennem yoga kan vi blive bedre til at “lytte” og respektere vores sunde grænser og passe på os selv.

malene zeuthenVores kroppe er intelligente, vores kroppe har de rigtige svar, yoga kan bringe dig tilbage til din sandhed og støtte dig på den sti, du allerede går.”

Underviser Malene Zeuthen er uddannet yogalærer og yogamassør hos Lago CPH 2014 (godkendt af den internationale organisation Yoga Alliance.) Har siden undervist faste yogahold, børn og unge og ældre, samt retreat i udlandet tlf. 26 80 13 72.

Hold 39 efterår
Man. d. 9. sept. kl. 19-20.30

Hold 39 forår
Man. d. 6. jan. kl. 19-20.30

Begge hold: Gubben, 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested.

Ved tilmelding til både yoga efterårshold og fortsættelse på yoga forårshold samtidig, kan du trække 100 kr. fra den samlede betaling.

Bemærk ved tilmelding til yoga to gange om ugen ydes rabat på 250 kr.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.