Bodymind Relax Pilates for kvinder

26 lektioner. Pris 980 kr. - tilmelding nederst på siden

bmr pilates jane moeller w300

Med BMR kommer du hele kroppen igennem i et skønt og fordybende tempo, hvor der er tid til at trække vejret og mærke kroppen. Denne træning er en mere feminin form for pilates udviklet med ekstra vægt på fri vejrtrækning og det afstressende element . Du går hjem genopladet og med en stærkere og mere afslappet krop.

Sessionerne kombineres med massage, stræk og nydelsesfulde dansebevægelse til musik, der varmer kroppen og renser lymfesystemet.

Der afsluttes hver gang med liggende Body Relax, hvor du ligger under et tæppe og bliver guidet ind i afslapning og genopbyggende hvile.

bmr pilates jane moeller po

Medbring måtte, tæppe og hvad du har behov for til at støtte af fx hoved og nakke.

De fleste af øvelserne foregår i forskellige liggende og siddende stillinger på måtte.

Underviser Jane Benedicte Møller er afspændingspædagog/ psykomotorisk terapeut/ Pilates og Oi Gong instruktør. Tlf. 40 63 18 01.

Hold 20 efterår
Man. d. 9. sept. kl. 17.30-19.00
Medborgerhuset Gubben 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested.

Hold 21 forår
Man. d. 6. jan. kl. 17.30-19.00
Medborgerhuset Gubben 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.