Qi Gong og vandring

12 lektioner, 6 gange, pris 480 kr. - tilmelding nederst på siden

Qi gong FyrgårdenPå dette holde skal vi vandre i Halsnæs smukke natur og kombinere det med meditative energetiske øvelser. Kombina­tionen af vandring natur og qi gong giver dig den friske luft, fornyet energi, afstresning, motion og en tættere kontakt til din krop og naturen. Vi mødes et sted i naturen, vandrer og stopper smukke steder og laver qi gong blandt træer og blomster.

Længden på gåturene varieres og tilpasses efter dem, der deltager. Øvelserne på turen vil være en kombina­tion af serier fra den medicinske qi gong, samt stræk, energi og mindfullnes øvelser. Vi mødes forskellige steder i Halsnæs natur alt efter vejret, så det er nødvendigt at have bil eller at deltage i samkørsel arrangeret af instruktøren. Mødested sendes til deltagerne på sms et par dage før turen.

Underviser Jane Benedicte Møller er Qi Gong instruktør og psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog. Tlf.40 63 18 01.

Hold 25 efterår
Start Ons. d. 19. sept. Kl. 9.30-11.00.
Mødested sendes til deltagerne på sms et par dage før turen.

Hold 25 forår
Start Ons. d. 3. april. Kl. 9.30-11.00.
Mødested sendes til deltagerne på sms et par dage før turen.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.