Qi Gong

50 lektioner, pris 1760 kr.

Jane-B-Moeller web w200Qi Gong er en meditativ bevægelsesform med rødder i kinesisk medicin. Den er kendt for sin helsebringende virkning, da den, lige som akupunktur, kan åbne for gennemstrømningen i kroppens energibaner og derved have en afbalancerende virkning. Qi betyder livskraft og Gong betyder metode. Qi Gong er en metode til at øge vores livskraft og er både energigivende og afstressende. Du lærer forskellige stående serier og opvarmning af led og rygsøjle. Det hele kombineres med afspænding og akupressurmassage samt stille Qi Gong, der er siddende meditation. Bevægelserne er bløde og langsomme og behagelige at udføre og de .este kan være med, men kontakt mig gerne hvis der er spørgsmål.

Underviser Jane Benedicte Møller er afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut/Pilates og Qi Gong instruktør. Tlf. 40 63 18 01.

Hold 22
Tirs. d. 8. sept. kl. 16.30-18.
Medborgerhuset Gubben, 1. sal. Nørregade 11 B, Hundested.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.