Triyoga M/K v. Malene K Pedersen

30 lektioner, 15 mødegange. Pris 1080 kr. - tilmelding nederst på siden

Vinyasa

malene k pedersen

Vi skal strække os, vi skal svede, vi skal mærke power .yde igennem kroppen, vi skal slippe blokeringer og vi skal mærke dyb ro brede sig, selv i anstrengende positioner – via det dybe åndedræt, nærvær og kropsbevidsthed. Her lærer du dig selv at kende og får samtidig muligheden for, at skabe et åndehul fra hverdagens præstationer. For her er den eneste du skal være noget for – dig selv. Slip tankerne og oplev nuet, den frihed det giver og den styrke du vil opleve i dig selv, ved at give fuldstændig slip i tankerne og være 100% tilstede i kroppen. Stilen er vinyasa, hvor åndedrættet er vores ledetråd til bevægelse. Vi fordyber os i nogle af de klas­siske asanas og sætter dem sammen til en .ydende bevæ­gelse via brug af åndedrættet og oplever hvordan tid og rum forsvinder. Kom og mærk fornyet energi og styrke, du havde glemt – eller måske slet ikke vidste, at du havde.

malene k pedersen 01 webUnderviser Malene Pedersen er uddannet psykomotorisk terapeut (DAP) og uddannet yogalærer 2017.
Tlf. 61 14 29 27
www.facebook.com/malenekpedersen.dk

Hold 36 efterår
Tirs. d. 11. sept. kl. 19-20.30

Hold 36 forår
Tirs. d. 8. jan. kl. 19-20.30

Begge hold: Gubben, 1. sal, Nørregade 11 B, Hundested.

Ved tilmelding til både yoga efterårshold og fortsættelse på yoga forårshold samtidig, kan du trække 100 kr. fra den samlede betaling.

Bemærk ved tilmelding til to bevægelseshold om ugen ydes rabat på 250 kr.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.