Halsnæskoret

Hele sæsonen, pris 1000 kr. - tilmelding nederst på siden

Hundested aftenskole musical

Platon har skrevet: ’’Musik giver universet sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme og den giver munterhed og liv til alt’’.

Korsang er ikke et fag, det er en livsform. Det kræver dog mod og flid at være med i koret, for ellers kan det være svært at lære alt det, vi gerne vil. Når vi arbejder med musik i kor sammenhæng, tager vi et skridt videre fra fællessang, og arbejder med at lytte, give plads til hinanden og skabe en ekstraordinær form af fællesskabet, hvor helt magiske øjeblikke af helheden kan opstå. Vi bliver et instrument, hvor vi mærker hinanden på en helt anden måde, end vi ellers gør midt i den travle hverdag.

Vi vil arbejde med sjove korøvelser, og lære, hvordan vores krop kan hjælpe os hen ad vejen.

Det er fint, hvis du gerne vil synge i kor, men særdeles godt, hvis du har nogen erfaring i at synge i forvejen. Det vigtigste er, at du kan ramme de samme toner, som andre. :-)

Vi er et socialt kor og vi hilser nye sangglade medlemmer velkommen. Kom an og se, hvad vi laver fra første gang.

Så kan du få lejlighed til at være med et par gange for at se om Halsnæskoret er noget for dig.

Dirigent: Ellen Hess Thaysen. BA i Musik fra Kbh.’s Universitet med hovedfagellen-sommer-2013 w200 web i Sang og korledelse. Eksamineret korleder fra Göteborgs Musikhögskola. Organist fra Sjællands Kirkemusikskole. Tlf. 61 27 64 30.

Hold 109
Ons. d. 1. sept. kl. 19-21.45

Musiklokalet, Frederiksværk Gymnasium,
Strandgade 34, 
3300 Frederiksværk

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.