Hensyntagende Hatha yoga v. Karima Kirkegaard

30 lektioner - 15 mødegange, pris 980 kr. - tilmelding nederst på siden

Oplev en let, naturlig og ubetinget glæde og tilfredshed med Hatha yoga og hensynstagende yoga. Yogaformen får din prana/livsenergi til at strømme frit i kroppen.

Karima3 w200Vi er født med den evne at pranaen skal flyde optimalt i kroppen, men gennem livet skaber vi nogle spændinger og blokeringer i kroppen. Kom til yoga og mærk en forandring i krop og sind. Når vi løsner op for en blokering i kroppen, er der en tilsvarende blokering i sindet, der bliver løsnet op for, og så bliver der pludseligt meget mere plads til dig... dit sande jeg. Regelmæssig yogapraksis, meditation og afspænding frigør kroppen og sindets blokeringer. Du bliver mere kropbevidst, smidig og centreret.

Medbring måtte og tæppe.

Underviser Karima Kirkegaard er uddannet yogalærer v/ Iben Berthelsen i Gilleleje. Uddannelsen  som er 2 årig omfattede : Hatha yoga, Flow yoga og Medical yoga. Karima har undervist i yoga i 5 år. Tlf. 22920050. www.yogafryd.dk

Hold 34 efterår
Tirs. d. 12. sept. kl. 15-16.30

Hold 34 forår
Tirs. d. 9. jan. kl. 15-16.30

Begge hold. Gubben 1. sal, Nørregade 11B, Hundested

Hold 34 er et hensyntagende hold særlig tilrettelagt for deltagere med forskellige skavanker, skader og livsstilsygdomme.

Bemærk ved tilmelding til to bevægelses kurser om ugen kan du trække 250 kr. fra den samlede betaling.

Tilmelding

Jeg bekræfter hermed at mine oplysninger er korrekte.
captcha
Reload