Kunstkarussel for voksne

40 lektioner, pris 1180 kr. - tilmelding nederst på siden

KERAMIK, SKULPTUR OG MALERI - I TORUP OG I KUNSTNERHUSET I FREDERIKSVÆRK

artist combine w700 web

På dette kursus over 12 gange stifter du bekendtskab med 3 forskellige måder at arbejde kunstnerisk på. Kurset vil bestå af 3 forløb på 3 forskellige værksteder, først i keramikværksted Torup og derefter i Kunstnerhuset i Frederiksværk.  Her får du få mulighed for at arbejde med keramikfade hos Jytte, modellere skulpturer hos Jan og arbejde med maleri hos Carsten.

Vi starter kurset hos Jytte Strøm i Torup.

JytteStrom billedfad RGB h100 webI Jyttes keramiske værksted er temaet fade af stentøj. Du kan afprøve nogle af værkstedets gipsforme samt forme mere frit. De første 2 gange formes fadene med fin pudsning, 2. og 3. mødegang dekoreres fadene med begitninger,

vi afprøver forskellige teknikker med begitninger, ridser og tegner på fadene i fine farver og til sidst glaseres arbejderne og de glasurbrændes. Materialer ca. 150 kr.

Jytte Strøm er uddannet keramisk formgiver fra Skolen for Brugskunst og har værksted i Torup. Torupvejen 109. Tlf. 28 35 08 92. www.jyttestrom.dk.

Jan-skulpturI Jan Schacht Holmgaards atelier vil I blive introduceret til croquis modellering. Modellering i ler efter model, øvelser i at se de enkelte former, linjer og bevægelser. Vi vil arbejde med korte tidsintervaller i modellering, så vi lærer at se det grundlæggende og nødvendige.

Der skal påregnes udgifter til materialer og model.

Jan Schacht Holmgaard er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis billedhugger skole. Tlf. 60 73 24 08. www.holmgaardart.dk.

Man And NaturePå kurset i Carsten Dahls værksted i Kunstnerhuset kan du bruge 4 aftener på at udforske 'stilleben-begrebet'. Via iagttagelsestegninger og opstillinger af 'fundne' genstande tegnes og males en stemning frem, undervejs trænes der bl.a. i perspektivisk forkortning og forskellige teknikker introduceres. Materialer ca. 100 kr.

Billedkunstner Carsten Dahl er uddannet på Danmarks Designskole. Har arbejdet selvstændigt som billedkunstner siden 1994. tlf. 25 17 77 81. www.carsten-dahl.dk.

Kurset henvender sig til alle, øvede og uøvede. Velkommen!

Hold 60
Start man. d. 25. sept. kl. 19 -21.45.

4 gange i Jytte Strøms værksted, Torupvejen 109, Hundested,
derefter 8 gange i Kunstnerhuset, Gjethusparken 4, Frederiksværk.

Tilmelding

Jeg bekræfter hermed at mine oplysninger er korrekte.
captcha
Reload