Billedskole for voksne

foto7 merge web w30030 lektioner, pris 1080

SPARK GANG I KREATIVITETEN

MALERI, TEGNING, COLLAGE, SKULPTUR, LINOLEUM

Har du lyst til at stifte bekendtskab med en bred vifte af materialer og teknikker? Er du måske allerede kreativ, men mangler inspiration og viden eller nogen at sparre med? På dette hold introducerer jeg en masse forskellige medier, som jeg bruger i min egen kunstneriske praksis. Vi starter med tegning, og springer videre til andre medier, alt efter hvad der passer på holdet.

Jeg vil igennem øvelser og inspirationsoplæg vise de mange muligheder, som de nævnte medier rummer. Øvelserne fungerer som inspiration og introduktion. Derefter er der mulighed for at fordybe sig og arbejde med egne projekter. Jeg vil også gerne høre, om du har et specielt ønske til noget, du kunne tænke dig at prøve kræfter med, for her på holdet er der plads og tid til at udfolde mange forskellige kreative ideer eller at gå i dybden med et projekt. Det er ikke en forudsætning, at du kan andet end at .nde din skabende energi frem og har lyst til at arbejde med kreativitet og kunst.

vrkstedsfoto-red web w200 01Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har i mange år arbejdet som professionel kunstner.

Krista Rosenkilde Tlf. 26 21 22 15

Hold 60
Ons. d. 24. sept. kl. 18.30-21

Hold 61
Ons. d. 14. jan. kl. 18.30 - 21.

Begge hold: Billedkunstlokalet, Hundested Skole, Lerbjergvej 1 B, Hundested

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.