Fællessang

8 gange, pris 560 kr. 

Fællessang er en tradition, der er blevet meget populært igen. Når vi synger sammen, kan vi både høre og mærke, hvad det betyder at have et fællesskab. At have en fælles oplevelse, hvor man synger med, så naturligt og ligetil som når man trækker vejret. Sangene har vi masser af. Gode sange, sjove sange, alvorlige sange, smukke sange, gamle og nye sange.
Det er sundt at synge – og især at synge sammen!

De som har prøvet fællessang, kan sikkert nikke genken­dende til, at det skaber glæde, ro og en følelse af at høre sammen. Vi tager udgangspunkt i HØJSKOLESANGBOGEN, men vil også synge andet fra Den Danske Sangskat, spirituals, viser og måske en smule pop.

Ole-310520-2-1144-red web w200Altid med sangglæden som fællesnævner!

Ole Worm er uddannet pianist og musikpædagog fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Underviser i klaver og akkom­pagnatør på Slagelse Musik­skole og MGK i 25 år. Dirigent for Storebæltskoret. Repetitør i 10 år for Chorus Soranus, Sorø. Kirkesanger i Kregme Kirke.

Hold 107
Ons. d. 15. sept. kl. 16.30 - 18

Hold 108
Ons. d. 12. jan. kl. 16.30 - 18

Begge hold: Strandgården (Sognegården), Søndergade 80, Lynæs

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.