Halsnæskoret

Hele sæsonen, pris 1000 kr. - tilmelding nederst på siden

Hundested aftenskole musical

Korsang er ikke et fag - det er en livsform. Sådan er det til fulde i Halsnæskoret, for selv om koret arbejder .ittigt hen imod en .n korklang og en præcis fortolkning af korværker, er de få årlige koncerter ikke hovedformålet med korarbej­det. Det er den enkelte øveaften, der er i centrum.

Udfordringer med kroppen i livlig opvarmning, sjove korøvel­ser og overraskende indstuderingsmetoder baner vejen. ”Kom sur og gå hjem glad” er mottoet for hver eneste onsdag.

Oven i vil vi også komme ind på musikforståelse og musikhi­storie.

Det er fint, hvis du gerne vil synge i kor, men særdeles godt, hvis du har nogen erfaring i at synge i forvejen. Du behøver ikke at kunne læse noder, men du kommer nok til at lære noget om det.

Det kræver mod og flid at være med i koret, for ellers kan det være svært at lære alt det, vi gerne vil, så på med vanten og ring til dirigent Robin Kristiansen, hvis du vil vide mere om korarbejdet.

Udover kursusbetalingen til aftenskolen påregnes en udgift på 100 kr. til undervisningsmaterialer. Den betales til korforeningen og er obligatorisk.

Vi er et meget socialt kor med meget at snakke om og vi hilser nye sangglade medlemmer velkommen. Kom an og se, hvad vi laver fra første gang. Så kan du få lejlighed til at være med et par gange for at se om Halsnæskoret er noget for dig.

Robin KristiansenRobin Kristiansen vender tilbage som dirigent for Halsnæskoret. Han er musikmenneske fra barnsben, hvor han gik på Sangskolen Sct. Annæ. Han studerede musik på Københavns universitet, og tjente til studierne som kirkesan­ger. Desuden spillede han klaver og obo. Han har sidenhen været dirigent for forskellige kor. Tlf. 31 17 32 35

Hold 6
Ons. d. 5. sept. kl. 19-21.45

Musiklokalet, Frederiksværk Gymnasium,
Strandgade 34, 
3300 Frederiksværk

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.