Sang undervisning

12 gange, pris 1180 kr. - tilmelding nederst på siden

2 sangereUndervisning i solo sang. Rytmisk musik. Pop / rock & singer and songwriting.

Undervisning er, at give lysten videre til at blive ét med musik­ken og udvikle modet til at spille, synge og komponere sine egne sange.

Oliver Lübbert er 29 år, er dansk sanger & sangskriver og har i årevis spillet koncerter rundt omkring i Danmark. Olivers debut single ”På vingerne” blev ugens ’’Hit’’ på p4 og strøg til tops på Spotify Viral Chart og ’’nye danske hits’’ mv. Han har bl.a. skrevet titelmusikken til en børneserie på DR til program-met ’’Døden og Jeg’’. Han har arbejdet sammen med andre artister/producere fra den danske musikscene, bl.a. Chief 1 og Johnny Voss fra ’Kliché’. Han har læst på Oure Contem­porary Music og på sangskriver linjen på DRH og musik+. Har modtaget sangcoaching fra Sanne Gravlund. Underviser på Musikskolen, Busses Skole. YouTube og Spotify: Oliver Lübbert : ”På vingerne”, ”Costa Rica” og den helt nye udgivelse ”Nordlys”.

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hold 100
Start uge 38. 

Hold 101
Start uge 2, 2019

Tider aftales med Oliver, kontakt aftenskolen.
Undervisning foregår i Musiklokalet Frederiksværk Gymnasium, Strandgade 34, Frederiksværk

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.