Rejsende i katastrofer og krig

FOREDRAG OG DEBAT

Pris 80 kr.

Ea Suzanne Akasha har i 10 år arbejdet i Røde Kors som rådgiver og psykosocial nødhjælpsarbejder med udsendelser før, under og efter katastrofer. Ea Susanne har blandt andet arbejdet i lande som Myanmar, Haiti, Pakistan, Nepal, Bangladesh, Afghanistan, Libanon, Syrien og Mali og var for nylig på opgave i Sri Lanka efter bombeugerningerne. Hvordan kan nødhjælpsarbejderens arbejde midt i katastrofens kaos gøre en forskel? Hvordan bliver nødshjælpearbejderen klar til at udføre et sådan arbejde?

katastrofer og krig w700 web

Hør om Ea Susannes erfaringer med at bo i Sindh og Swatdalen i Pakistan og i Damaskus under krigen. Hun vil forklare, hvordan det psykosociale hjælpearbejde kan hjælpe folk, der har mistet alt, til at genvinde livsmodet.

ea susanne webForedraget vil også give indsigt i psykologisk førstehjælp, som er ligeså vigtigt at have med i rygsækken som førstehjælpskassen. Dermed kan den rejsende være bedre forberedt på at kunne håndtere voldsomme oplevelser som natur- eller menneskeskabte katastrofer undervejs på en rejse.

Der lægges op til debat og spørgsmål undervejs

Foredragsholder Ea Suzanne Akasha Psykomotorisk terapeut Technical Advisor, Reference Centre for Psychosocial Support International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies Mob. +45 24 45 76 16.

Hold 1
Fredag den 6, december kl. 19-21.30
Gubben, Nørregade 11B, Hundested - tilmelding nødvendig:

Tilmelding

Send venligst en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ELLER en SMS til 60 16 40 90. HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Efter et par dage, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding.

rejsende i katastrofer og krig

fredag d. 6. december kl. 19 i gubben