Samtalesaloner Hundested

ALLE ER VELKOMNE, DET ER GRATIS AT DELTAGE

I SAMTALESALONER SNAKKER MENNESKER DER IKKE KENDER HINANDEN I FORVEJEN OM TILVÆRELSENS SITRENDE SPØRGSMÅL

marika webHar du lyst til en god snak eller er du bare nysgerrig, så kom og vær med i vore samtalesaloner. Her kan man sagtens møde op alene, for man har verdens bedste undskyldning til at tale med alle de andre spændende gæster, selvom man ikke kender dem i forvejen. For det er sådan set det, der er meningen med det hele. Værten sørger for at blande samtalepartnerne, lave samtalestartere og tankevækkere og styre tiden – så gæsterne kan koncentrere sig om at snakke sammen.

Vært ved samtalesalonerne er Marika Norling, erhvervspædagog, cand. phil. Tlf. 31 35 00 78, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hold 10 Søndagene d. 12. jan., d. 16. feb. og d. 15. marts kl. 15 - 17

Alle 3 samtalesaloner foregår i Gubben, Nørregade 11 B, Hundested.
Deltagelse er gratis – Bare mød op

SØNDAG 12. JANUAR KL. 15 - 17
Emnet er : ENSOMHED

samtalesalon ensomhed webEnsomhed / tid alene, når den er bedst? Ensomhed når den er værst? Hvornår vælger du selv ensomheden / tid alene? Selvvalgt ensomhed er bedre end påtvunget ensomhed? Hvor vigtig er fællesskab for dig? Hvad gør du for at komme ind i et fællesskab?

Kom med dine eksempler og inspirer hinanden!

SØNDAG 16. FEBRUAR kl. 15 - 17
Emnet er : TILLID

samtalesalon tillid webVi lever i et land, med en kultur der bygger på tillid mellem hinanden, hvilket kan give os tryghed og styrke, men også kan gøre os sårbare, hvis vi mister tilliden til hinanden. Går du på kompromis? Mærker du, at du bliver mere mis­tænksom overfor andre mennesker på grund af dine erfarin­ger, eller det du læser eller hører om i medierne? Hvad gør du for at bevare tilliden?

Vi ved, at i børns første leveår er oplevelsen af tillid til de voksne grundlæggende for at kunne udvikle sig naturligt og positivt. Barnet behøver erfare, at det kan stole på de nærmeste for selv at opbygge tillid til andre mennesker. Hvor god er du til at leve op til disse krav som forælder eller bedsteforælder? Kan dit barn / barnebarn stole på dig?

Kom og diskuter dine holdninger og erfaringer med et menneske, du ikke kender!

SØNDAG 15. MARTS kl. 15 - 17
Emnet er : MOTIVATION

samtalesalon motivation webHvad drives du af? Drives du af vilje til succes, til at lykkes, af økonomi, af lyst, af kærlighed, af nysgerrighed, af passion eller drives du af angst for at mislykkes? Hvad er din motiva­tion? Hvordan håndterer du de forhindringer, som nogle gange står i vejen for, at du skal få et forventet resultat af din indsats? Kom og deltag i erfaringsudveksling med et menneske, som du ikke kender! Emnet er meget komplekst, men måske kan vi sammen komme frem til nogle ”fif” og udveksle erfaringer med hinanden.

DELTAGELSE ER GRATIS – BARE MØD OP