Vinskole på Knud Spisehus

5 unikke aftner i vinterhalvåret med fokus på vin i teori og praksis

Hold 90

Sted: Spisehus Knud, Havnegade 18, Hundested

Faste værter: Peder Møller og Charlotte Emanuelsen

Repræsentant fra Hundested Aftenskole: Betina Wegner

 

Pris: 2.450 kr.

Velkommen til vinskole på Knud Spisehus

Træd ind i en smeltedigel af udviklende bevidstheder om vin, eksperimenterende køkken og klassiske værtsskabs positioner.

Med vinen i centrum har Knud spisehus og Vinkunsten i Meny i Hundested i sæsonen 22/23, slået sig sammen om et indholdsrigt og velsmagende program.

I år har vi et bredt fokus – hvor vinen står over maden.

Med op mod 3 instruktører pr. aften afsøger vi klassiske regioner, temaer og smage.

 

Hvad skal du lære?

  • Du skal mestre at smage – struktureret.
  • Du skal lære at parre det du smager med det du spiser.
  • Du skal stifte bekendtskab med vine af snart sagt enhver slags.

Din rolle bliver at være gæst, tilskuer og glad prøvekanin.
Systematiseret oplevelsesstyret feedback vil være en del af opgaven.

 

Kom og tag del i en uddannelsesrejse i mad, vin og værtsskab og vær medskabende af udviklende oplevelser.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk eller en SMS til 93912924.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Program

 

Tirsdag d. 8. November 2022, kl. 18.00 – 21.00

Basic start up. Hvordan smager vi og hvad smager vi.
Mad parret med vinen

 

Tirsdag d. 13. december 2022, kl. 18.00 – 21.00

Jul og Nytår – Vinen til anden, svinet, oksemørbrad og desserterne.
Champagne, hvid, rød og dessert.
Mad parret med vinen

 

Tirsdag d. 24. januar 2023, kl. 18.00 – 21.00

Alsaces syv søstre
Mad parret med vinen

 

Tirsdag d. 7. marts. 2023, kl. 18.00 – 21.00

Vine fra en ukendt vin verden. Ungarn, Isral m.m. ( Special Guest: Haugaard Vin)
Mad parret med vinen

 

Tirsdag d. 18. april 2023, kl. 18.00 – 21.00

Vinen til osten… Vinen til desserten.. Rød, hvid, port, sherry, bobler og meget mere.
Mad parret med vinen

Til toppen