Bodyfulness

Blid Bodyfulness er en praksis, der minder om blid yoga tilsat ingredienser fra bl.a. åndedrætsterapien samt rysteøvelser, der er særdeles velegnet mod bl.a. stress.

På kurset arbejder vi med blide indadvendte stræk til alle muskelgrupper, som frigør smerter, ilter kroppens celler og gør kroppen mere fleksibel. Vi arbejder bevidst med åndedrættet, som har en formidabel evne til at genskabe balance i nervesystemet.
Sessionerne slutter med guidet afspænding, åndedrætsterapi og meditation. Vi mødes i den hyggelige sal på Dyssekilde Yogacenter, som ligger midt i naturen. Du kan være med uanset om du er erfaren eller nybegynder.

Du kan læse meget mere om Bodyfulness på www.bodyfulness.dk

Underviser Karina Helsted Moe, har undervist i kroppen i over 20 år. Hun har en baggrund som fysioterapeut, yogalærer, åndedrætsterapeut og psykoterapeut. I 2021 udkom hendes bog Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen, hvor metoden bag Bodyfulness er beskrevet.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Hold 44 forår

Start: Tor. d. 22/02 2024

Tid: kl. 16.30 – 18.30

Mødegange: 10 af 2 timer

Pris: 2.100 kr.

STED:

Dyssekilde Yogacenter
Torupvejen 98, Torup

UNDERVISER:

Karina Helsted Mo

Tlf: 25 48 11 95

info@bodyfulness.dk

www.bodyfulness.dk
Bodyfulness på facebook