Pilates – Hensyntagende

I hensyntagende pilates skabers der balance mellem kroppens nervesystem, led og muskler. Pilates styrker og strækker kroppen på samme tid. Undervisningen består af langsomme, kontrollerede og præcise bevægelser, som styrker kroppens kernemuskulatur. Øvelserne styrker balanceevnen, forbedrer kropsholdningen og øger kroppens stabilitet og smidighed. Der benyttes forskellige understøttende redskaber undervejs. Undervisningen foregår på små hold og der tages hensyn til den enkeltes behov og fysiske begrænsninger.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Hold 34:

Start: Tir. d. 05/09 2023

Tid: kl. 16.30 – 18.00

Lektioner: 50 – 25 mødegange

Pris: 1.890 kr.

STED:

Gubben, 1. sal
Nørregade 11B, Hundested

UNDERVISER:

Betina Wegner

Tlf: 26 25 09 48

BEMÆRK

Tilmelder du dig flere hold om ugen, ydes der rabat på 250 kr.

Hensyntagende hold er hold med særlig tilrettelagt undervisning for deltagere med f.eks. svag eller dårlig ryg, knogleskørhed og lign., samt livsstilssygdomme. Prisen er den samme som på vores almindelige hold, men med færre deltagere. Da der til disse hold ydes et større kommunalt tilskud til disse hold, skal deltagerene ved opstart attestere, at de er bekendt med vilkårene på disse.