TRX flow – Yogaøvelser i TRX – hensyntagende

Grundig opvarmning af alle leddene, så du er klar til at arbejde med styrke, balance og mobilitet. Trx stropperne hjælper dig, når vi stille og roligt kommer igennem nogle af de kendte Yoga øvelser. De giver dig mulighed for at komme længere ud i øvelserne og støtter dig i at holde balancen og bruge de rigtige muskler til bevægelsen. Trx Yoga opbygger din styrke, udholdenhed og balance, øger mobilitet, smidighed samt toner din krop. Vi afslutter med massage på foamroller eller afspænding.

Underviser Betina Wegner er uddannet psykomotorisk terapeut, fitness og aerobicinstruktør, personlig træner, vægtstoprådgiver, pilatesinstruktør samt har gennemgået TRX kvalificeringskurserner STC, FTC, GTC samt TRX yoga.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk eller en SMS til 93912924.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Hold 35

Start: Tir. d. 06/09

Tid: kl. 16.30 – 18.00

Lektioner: 50

Pris: 1.890 kr.

STED:

Gubben, 1. sal
Nørregade 11B, Hundested

UNDERVISER:

Betina Wegner

Tlf: 26 25 09 48

BEMÆRK

Tilmelder du dig flere hold om ugen, ydes der rabat på 250 kr.

Hensyntagende hold er hold med særlig tilrettelagt undervisning for deltagere med f.eks. svag eller dårlig ryg, knogleskørhed og lign., samt livsstilssygdomme. Prisen er den samme som på vores almindelige hold, men med færre deltagere. Da der til disse hold ydes et større kommunalt tilskud til disse hold, skal deltagerene ved opstart attestere, at de er bekendt med vilkårene på disse.