Morgenryghold – Hensyntagende

På dette hold lægges vægt på funktionel træning med fokus på ryggens styrke og mobilitet. Holdninger korrigeres hos den enkelte deltager. Et væsentligt element i undervisningen er den store træningsbold og TRX, som øger træningseffektiviteten på en sjov måde. På dette hold vil deltagere med ryg problemer have særlig glæde af undervisningen.

Underviser Betina Wegner er uddannet psykomotorisk terapeut, fitness og aerobicinstruktør, personlig træner, vægtstoprådgiver, pilatesinstruktør samt har gennemgået TRX kvalificeringskurserner STC, FTC, GTC samt TRX yoga.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Hold 7

Start: Ons. d. 04/09 2024

Tid: kl. 09.00 – 10.30

Lektioner: 50 – 25 mødegange

Pris: 1.940 kr.

STED:

Gubben, 1. sal
Nørregade 11B, Hundested

UNDERVISER:

Betina Wegner

Tlf: 26 25 09 48

BEMÆRK

Tilmelder du dig flere hold om ugen, ydes der rabat på 250 kr.

Hensyntagende hold er hold med særlig tilrettelagt undervisning for deltagere med f.eks. svag eller dårlig ryg, knogleskørhed og lign., samt livsstilssygdomme. Prisen er den samme som på vores almindelige hold, men med færre deltagere. Da der til disse hold ydes et større kommunalt tilskud til disse hold, skal deltagerene ved opstart attestere, at de er bekendt med vilkårene på disse.