TRX Træning – Hensyntagende

TRX er et træningskoncept udviklet af det amerikanske NAVY SEAL. Det består af et selesystem med justerbare seler med greb forneden. Alle øvelser med TRX foregår med egen kropsvægt som eneste belastning. Ved at indstille, hvor højt remmene hænger, samt hvor stejl en vinkel du ligger eller står i, kan du få din krop til at “veje mere eller mindre”, så øvelserne hele tiden kan tilpasses den enkeltes formåen.

TRX er en funktionel, alsidig træning, der under alle øvelser træner din kropskerne, stabilitet i mave/ryg, forbedrer din balance og smidighed og øger styrken i dine muskler.

Vi tager hensyn til den enkeltes behov og fysiske begrænsninger.

Underviser Betina Wegner er uddannet psykomotorisk terapeut, fitness og aerobicinstruktør, personlig træner, vægtstoprådgiver, pilatesinstruktør samt har gennemgået TRX kvalificeringskurserner STC, FTC, GTC samt TRX yoga.

TILMELDING

Send en email til post@hundested-aftenskole.dk.

HUSK at angive holdnummer, dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Hold 8

Start: Tor. d. 07/09 2023

Tid: kl. 07.30 – 08.55

Lektioner: 47 – 25 mødegange

Pris: 1.785 kr.

STED:

Gubben, 1. sal
Nørregade 11B, Hundested

UNDERVISER:

Betina Wegner

Tlf: 26 25 09 48

BEMÆRK

Tilmelder du dig flere hold om ugen, ydes der rabat på 250 kr.

Hensyntagende hold er hold med særlig tilrettelagt undervisning for deltagere med f.eks. svag eller dårlig ryg, knogleskørhed og lign., samt livsstilssygdomme. Prisen er den samme som på vores almindelige hold, men med færre deltagere. Da der til disse hold ydes et større kommunalt tilskud til disse hold, skal deltagerene ved opstart attestere, at de er bekendt med vilkårene på disse.